A+ A A-

POSLOVNI TEK TROJK NA 8. TEKU S PRIMOŽEM KOZMUSOM

Spoštovani podjetniki,

pred nami je že 8. brežiški tek s Primožem Kozmusom, ki tudi letos v Brežice prinaša zanimivost, namenjeno podjetjem, ki na ta način poleg podpore teku v obliki simbolične štartnine, ponudijo dodano vrednost tudi svojim zaposlenim. – najavljamo 2. POSLOVNI TEK TROJK!

Udeleženi predstavniki podjetja lahko poleg zanimive, »štafetne« tekaške izkušnje na največjem posavskem teku na ta način promovirate svoje podjetje (npr. z majicami svojega podjetja), načrtujemo pa tudi podelitev nagrad na velikem odru za najboljše tri trojke.

S tovrstnim angažmajem lahko poleg tega svojim zaposlenim ponudite drugačen, prijeten in predvsem zdrav način team-buildinga, podjetju, ki se bo odločilo za svojo tekaško skupino pa ponudimo 3 VIP vstopnice za večerni, koncertni del Festivala Brežice, moje mesto. Ponudba VIP vstopnic velja do zapolnitve mest v VIP prostoru (Prejemniki kart se odločijo ali bodo koristili VIP vstopnico v petek, 29.6. ali v soboto, 30.6.2018 - po predhodni uskladitvi z organizatorjem).

Vstopnice v VIP del omogočajo:

- dostop do VIP lože za spremljanje koncertnega dela festivala

- posebej urejen, od ostalega prizorišča ločen prostor z izjemnim pogledom na oder

- priložnost za networking s predstavniki sodelujočih podjetij in lokalnih organizacij,

- pijača dobrodošlice

- VIP šank

Prijavnina ekipe na Poslovni tek trojk znaša 95,00 €.

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Več informacij o teku lahko preberete TUKAJ

ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.