A+ A A-

Povabilo k izvedbi gostinske ponudbe na "Zaključku leta 2017" v Brežicah (30. in 31.12.2017, koncerti in Silvestrovanje na prostem ter v ogrevanem šotoru)

Spoštovani gostinski ponudniki, izvajalci gostinskih storitev na terenu!

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Brežice in letos zopet zapored prevzema vlogo glavnega organizatorja Silvestrovanja na prostem v središču starega mestnega jedra Brežic (31.12.2017) in koncerta na isti lokaciji, en dan prej (30.12.2017).

Gre za prireditev,ki se odvija na kraku ceste, neposredno pred Mestno hišo Brežice (krak Ceste prvih borcev od menjalnice Ažur do Cerkve Sv.Lovrenca), in sicer prireditveni oder na prostem, gostinski del pa v ogrevanem šotoru neposredno na prizorišču.

ZPTM je gostinstvo zadnja leta na prireditvi izvajal samostojno, glede na lastno iniciativo in količino dela smo se odločili, da letošnje leto gostinstvo oddamo zunanjemu izvajalcu, saj nam bo to omogočilo več razpoložljivih ljudi in več kadra za delo na drugih področjih.

V kolikor imate interes in menite, da imate možnosti za izvedbo gostinstva na večji prireditvi, predvsem pa znanje in izkušnje iz tega področja, vas pozivamo, da nas kontaktirate najkasneje do 27.11.2017.

Kontaktna oseba: Anja Antončič, uni.dipl. prav, vodja službe III, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 064 130 082

 

ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.