A+ A A-

Gibanje za zdrav vsakdan

Gibanje je osnovna človekova potreba. Redno in zadostno gibanje posamezniku prinaša vrsto pozitivnih koristi skozi vsa starostna obdobja. Med drugim tudi varuje in krepi človekovo zdravje, tako telesno kot duševno.
Pomen gibanja pa se še kako zavedajo v Šoli zdravja Brežice, saj delček vsakega jutra namenijo ravno gibanju. V Večgeneracijskem centru Posavje, enota Brežice, smo se zato povezali z eno izmed vaditeljic vadbe 1000 gibov in organizirali redno brezplačno vadbo »Za zdrav vsakdan« še v popoldanskem času. Vadba poteka v avgustu vsak ponedeljek, med 17. In 18. uro, na igrišču MC Brežice, v primeru slabega vremena pa v telovadnici MC.
Prvo naše gibanje je za nami. Veseli smo dobrega starta. Razgibani, napolnjeni z energijo in dobro voljo smo v pričakovanju naslednjega ponedeljka. Vabljeni, da se nam pridružite!


Projekt VGC Posavje sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020.

vgc188171 vgc188172

vgc188173

vgc188174

ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.