A+ A A-

Predavanje »Jaz in moja pot«

V Brežicah je na povabilo Večgeneracijskega centra predaval  Bojan Krevh. Na predavanju z naslovom »Jaz in moja pot«  nam je predstavil svojo življenjsko pot in kako je zbolel za depresijo.

Bil je samostojni podjetnik, ki se je ukvarjal s prodajno strojnih komponent in kleparskim delom. Posel mu je dobro tekel, a mu je življenje prineslo druge skrbi in najprej je zbolela starejša hčerka. Ker mu družinske in službene obveznosti niso omogočale, da bi se obojemu lahko posvečal dovolj, je v poslu začelo škripati. Pripeljalo ga je tako daleč, da je dvakrat poskušal narediti samomor in pristal je v bolnišnici v Vojniku, kjer se je zdravil za depresijo. Po uspešnem zdravljenju, je pričel s pisanjem knjige, s katero želi tudi drugim posredovati svojo izkušnjo z depresijo. Nastala je knjiga z naslovom Jaz: pogledi na utrinke mojega življenja, razmišljanja, ustvarjanja in spreminjanje moje osebnosti. S knjigo nam želi sporočiti, da se splača živeti in zato je tudi njegov moto »življenje je lepo«.

Danes je zelo pozitiven, vesel in nasmejan človek, študent psihologije, predavatelj, ki vodi delavnice, s katerimi želi motivirati ljudi, da poiščejo svojo pot in jim dokazati, da je vsaka težava rešljiva.
Bojan Krevh nam je predal zgodbo, ki se vsakega lahko zelo dotakne.

Projekt VGC Posavje sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti in Evropski socialni sklad v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020.

20170612 090746 Custom

20170612 090752 Custom

ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.