A+ A A-

Spoštovani podjetniki,

pred nami je že 8. brežiški tek s Primožem Kozmusom, ki tudi letos v Brežice prinaša zanimivost, namenjeno podjetjem, ki na ta način poleg podpore teku v obliki simbolične štartnine, ponudijo dodano vrednost tudi svojim zaposlenim. – najavljamo 2. POSLOVNI TEK TROJK!

Udeleženi predstavniki podjetja lahko poleg zanimive, »štafetne« tekaške izkušnje na največjem posavskem teku na ta način promovirate svoje podjetje (npr. z majicami svojega podjetja), načrtujemo pa tudi podelitev nagrad na velikem odru za najboljše tri trojke.

S tovrstnim angažmajem lahko poleg tega svojim zaposlenim ponudite drugačen, prijeten in predvsem zdrav način team-buildinga, podjetju, ki se bo odločilo za svojo tekaško skupino pa ponudimo 3 VIP vstopnice za večerni, koncertni del Festivala Brežice, moje mesto. Ponudba VIP vstopnic velja do zapolnitve mest v VIP prostoru (Prejemniki kart se odločijo ali bodo koristili VIP vstopnico v petek, 29.6. ali v soboto, 30.6.2018 - po predhodni uskladitvi z organizatorjem).

Vstopnice v VIP del omogočajo:

- dostop do VIP lože za spremljanje koncertnega dela festivala

- posebej urejen, od ostalega prizorišča ločen prostor z izjemnim pogledom na oder

- priložnost za networking s predstavniki sodelujočih podjetij in lokalnih organizacij,

- pijača dobrodošlice

- VIP šank

Prijavnina ekipe na Poslovni tek trojk znaša 95,00 €.

Prijave na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Več informacij o teku lahko preberete TUKAJ

Preberi več...
Torek, 29 Maj 2018 11:26
Published in Obvestila

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

1. SPLOŠNE DOLOČBE
Organizator nagradne igre, ki poteka na Facebooku, na strani Mestna hiša Brežice, je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 15. maja pa do vključno 22. maja, na Facebook strani Mestne hiše Brežice. Facebook ni organizator nagradne igre.

2. POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo všečkali našo objavo in označili enega Facebook prijatelja. Delitev ni del nagradne igre.

3. POTEK NAGRADNE IGRE IN RAZGLASITEV NAGRAJENCEV
Vsi, ki bodo našo objavo všečkali in označili prijatelja, bodo sodelovali v nagradnem žrebanju. Pravilnih vprašanj in odgovorov ni, tudi delitev ni potrebna. S všečkanjem in označitvijo prijatelja, izpolnjujete pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Nagradna igra se konča22.5.2018 ob 15. uri. Rezultati nagradne igre bodo sproti objavljeni na Facebook strani Mestne hiše in internetni strani www.discoverbrezice.com.

4. REZULTATI ŽREBANJA,PREVZEM NAGRAD IN NAGRADE
Naključno izžrebani nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani Mestne hiše in spletni strani www.discoverbrezice.com, kjer bodo objavljene tudi nagrade, ki jih bodo izžrebanci prejeli. Nagrajence bomo fotografirali in jih objavili na Facebook strani Mestne hiše. Nagrade bo možno prevzeti v Mestni hiši Brežice, na naslovu Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice. Časa za prevzem nagrade je 7 dni od datuma žrebanja. Če dobitnika ni, se nagrada podeli drugemu, ki bo izžreban. Za vse dodatne informacije glede prevzema nagrad nas kontaktirajte na tel. št. + 386 (0)7 49 66 995 (Mestna hiša Brežice), prav tako vas bomo obvestili na vaš Facebook profil.

5. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Organizator bo pridobljene podatke skrbno varoval in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, UPB 1).

6. NAGRADA
Nagrade so različne, prispevali so jih naši dobavitelji.

Podelili bomo:

zeliščna zaseka Kmetija Jankovič

vinski cocktail Carioca Istenič

jagodna marmelada Uroš&Valentina

modra frankinja Blažova gorca

bučno olje Olja Balon Rainer

začimbe Domača apoteka Angel

uhani Manca narejeno s srcem

beli pinot Klet Krško

čili olivno olje Robin Hot

prstan Nakit Mihaela Kežman

belo čokoladno vino Kunej

uhani 5ra Zipp Zipp

modra frankinja Kerin

uhani, ogrlica in metuljček Woody

otroški trak za ušesa M UniKat

cviček PTP Barkovič Županovo vino

podstavek za torte in pecivo Mateja Horvat

pivo Pivovarna Ressel

7. NAGRAJENCI

1. nagrajeneci: Simona Fridrih, Nataša Gorjanc, Neva Foršček, Lidija Lubšina Krese - začimbe

2. nagrajenki: Lea Mlekuž – trak za ušesa, Lidija Petan - uhani

3. nagrajenke: Jerneja Bohm – čokoladno vino, Ana Matkovič – beli pinot, Sabina Stanič – carioca, Mateja Kmetič – modra frankinja

4. nagrajenca: Tanja Kožar – podstavek za torto, Dejan Šoba – leseni metuljček

5. nagrajenca: Stanka Bogovič – čili olje, Bojan Štrucl – zaseka

6. nagrajenka: Špela Kuplenik - prstan

7. nagrajenca: Rok Žerjav – bučno olje, Aleš Pirš - marmelada

8. nagrajenca: Romana Bajt – cviček, Peter Dornik – modra frankinja

9. nagrajenki: Vita Sotlar in Larisa Petelinc – uhančki

10. nagrajenke: Tjaša Dimec – uhani, Jelka Ogorevc – ogrlica, Marjetka Pernišek – pivo Ressel

Preberi več...
Petek, 11 Maj 2018 12:48
Published in Obvestila

Vabimo vas, da podate ponudbo za »izvedbo dodatne ponudbe na prostem v okviru festivala »Brežice, moje mesto« 2018

Rok za oddajo ponudbe je 31.5.2018 do 13:00 ure na naslovu zavoda ali na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Preberi več...
Torek, 08 Maj 2018 10:38
Published in Obvestila

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE

Untitled123

1. SPLOŠNE DOLOČBE
Organizator nagradne igre, ki poteka na Facebooku, na strani Mestna hiša Brežice, je Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice (v nadaljevanju: organizator). Nagradna igra poteka od 12. aprila pa do vključno 18. aprila, na Facebook strani Mestne hiše Brežice. Facebook ni organizator nagradne igre.

2. POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki bodo všečkali našo objavo in označili enega Facebook prijatelja. Delitev ni del nagradne igre.

3. POTEK NAGRADNE IGRE IN RAZGLASITEV NAGRAJENCEV
Vsi, ki bodo našo objavo všečkali in označili prijatelja, bodo sodelovali v nagradnem žrebanju. Žrebali bomo trikrat. Pravilnih vprašanj in odgovorov ni, tudi delitev ni potrebna. S všečkanjem in označitvijo prijatelja, izpolnjujete pogoje za sodelovanje v nagradni igri. Nagradna igra se konča v sredo, 18. 4. 2018 ob 15. uri. Rezultati nagradne igre bodo sproti objavljeni na Facebook strani Mestne hiše in internetni strani www.discoverbrezice.com.

4. REZULTATI ŽREBANJE,PREVZEM NAGRAD IN NAGRADE
Naključno izžrebani nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani Mestne hiše in spletni strani www.discoverbrezice.com, kjer bodo objavljene tudi nagrade, ki jih bodo izžrebanci prejeli. Nagrajence bomo fotografirali in jih objavili na Facebook strani Mestne hiše. Nagrade bo možno prevzeti v Mestni hiši Brežice, na naslovu Cesta prvih borcev 22, 8250 Brežice. Časa za prevzem nagrade je 7 dni od datuma žrebanja. Za vse dodatne informacije glede prevzema nagrad nas kontaktirajte na tel. št. + 386 (0)7 49 66 995 (Mestna hiša Brežice), prav tako vas bomo obvestili na vaš Facebook profil.

5. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Organizator bo pridobljene podatke skrbno varoval in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, UPB 1).

6. NAGRADA
Nagrada je reklamna tablica I love Brežice. Podelili bomo tri.

7. NAGRAJENCI

1. nagrajenec: Jovo Matijević

2. nagrajenec: Jožica Zupet

3. nagrajenec: Ivanka Medvešček

 

Preberi več...
Sreda, 11 April 2018 11:52
Published in Obvestila

Spoštovani ponudniki gostinskih storitev na terenu!

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice je javni zavod, ki ga je ustanovila Občina Brežice in letos že osmič zapored prevzema vlogo glavnega organizatorja festivala »Brežice, moje mesto« (www.bmm.si).

Festival programsko in produkcijsko sledi ideji, da se v dneh dogajanja mesto Brežice domačim obiskovalcem, kot tudi turistom predstavi kot urbana sredina, bolj, kot je to sicer v svojem vsakodnevnem funkcioniranju. Gre za festival z izredno velikim potencialom, ki zaradi jasne vizije organizacijske ekipe raste v vseh aspektih; tako produkcijsko, kot tudi z vidika števila obiskovalcev, ki (v glavnem vikend dogajanju) vsako leto obišče festivalsko mesto. 

 

Festival je le delno financiran s strani Občine Brežice. Finančni vložek občine Brežice je vsako leto isti, organizator festivala pa z jasno vizijo vsako leto finančno konstrukcijo zapre z vnaprej dobro zastavljenim finančnim konstruktom, ki pa predvideva tudi prihodek v proračun iz tržne dejavnosti, ki jo v najvišji meri predstavlja prihodek iz gostinske dejavnost.

Glede na lastno iniciativo in količino dela smo se tudi letos odločili, da gostinstvo oddamo zunanjemu izvajalcu, saj nam bo to omogočilo več razpoložljivih ljudi in več kadra za delo na drugih področjih festivala, kar ne nazadnje prinaša nove možnosti za rast festivala.

V prvi fazi bi si želeli, da bi gostinstvo na festivalu prevzel 1 izvajalec, v kolikor pa se gostinec ne bo mogel odzvati na vse zahteve s strani organizatorja, bomo glede na različne lokacije festivala, naredili poizvedovanje pri več različnih.

V kolikor imate interes in menite, da imate možnosti za izvedbo gostinstva na večji prireditvi, predvsem pa znanje in izkušnje iz tega področja, vas pozivamo, da nas kontaktirate, najkasneje do 3.4.2018.

Kontaktna oseba: Anja Antončič, uni.dipl. prav, vodja službe III, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 064 130 082

Z lepimi pozdravi

Preberi več...
Ponedeljek, 19 Marec 2018 07:22
Published in Obvestila

Vabimo vas, da na spodaj predloženih obrazcih podate ponudbo za – IZBOR DOBAVITELJA PAPIRNIŠKEGA MATERIALA, KARTUŠ IN TONERJEV za Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice za koledarski leti 2018 in 2019.

Rok za oddajo ponudbe je 22.1.2018 do 12:00 ure na naslovu zavoda.

Naročnik bo izbral cenovno najugodnejšo ponudbo za vsako kategorijo posebej. Kot merilo bo upoštevana najnižja ponudbena cena (z DDV), ki jo bo naročnik navedel  v obrazcu predračuna.

Odgovorna oseba naročnika: Matejka Gerjevič, direktorica

Razpisno dokumentacijo najdete tukaj.

Preberi več...
Petek, 12 Januar 2018 13:16
Published in Obvestila

Vabimo vas, da na spodaj predloženih obrazcih podate ponudbo za – IZBOR TISKARJA ZA TISK PROMOCIJSKEGA MATERIALA za Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice za koledarski leti 2018 in 2019.

Rok za oddajo ponudbe je 22.1.2018 do 12:00 ure na naslovu zavoda.

Naročnik bo izbral cenovno najugodnejšo ponudbo za vsako kategorijo posebej. Kot merilo bo upoštevana najnižja ponudbena cena (z DDV), ki jo bo naročnik navedel  v obrazcu predračuna.

Odgovorna oseba naročnika: Matejka Gerjevič, direktorica

 

Razpisno dokumentacijo najdete tukaj.

Preberi več...
Petek, 12 Januar 2018 13:10
Published in Obvestila

Vabimo Vas, da podate ponudbo za PRODUKCIJSKO IZVEDBO FESTIVALA BREŽICE, MOJE PRAZNIČNO MESTO 2017 (30.12.2017 IN 31.12.2017).

Rok za oddajo ponudbe je 8.12.2017 do 12:00 ure s priporočeno pošto ali osebno vročitvijo na naslov Zavoda za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, 8250 Brežice.

Kontaktna oseba: Anja Antončič, uni.dipl. prav, vodja službe III, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 064 130 082

Obrazce lahko najdete tukaj.

Preberi več...
Petek, 24 November 2017 08:09
Published in Obvestila
ZPTM Brežice © 2012 | Vse pravice pridržane.